IndianaOpenWheel.com Sprint Car & Midget Racing Forum

Register! Forgot Password?
Post Reply
cmakin (Offline)
  #1 6/2/16 5:32 AM
Chase Stockon at Tri State Speedway on 29 May 2016.

DSC_6324 by Carey Akin, on Flickr

Be sure to visit www.manvelmotorsports.com. 2024 Robert Ballou Calendars are available.
14 Likes: agar, DirtHawk92, hhiester, i love dirt track racing, jim goerge, mpvintage54, pushinthecushin, racegal, ronmil, scottyCbus, tirespinner, TNRustler, turn4, WinglessLovers
davidm (Offline)
  #2 6/2/16 8:05 AM
Chase at Susquehanna Speedway Eastern Storm 2015. Everyone is going to be surprised by how much Susquehanna has changed since last year's USAC race!

13 Likes: agar, DirtHawk92, hhiester, i love dirt track racing, jim goerge, mpvintage54, pushinthecushin, racegal, ronmil, tirespinner, TNRustler, turn4, WinglessLovers
agar (Offline)
  #3 6/2/16 8:38 AM

Chase Stockon at Terre Haute 2016
13 Likes: davidm, DirtHawk92, hhiester, i love dirt track racing, jim goerge, mpvintage54, pushinthecushin, racegal, ronmil, tirespinner, TNRustler, turn4, WinglessLovers
tamale wagon (Offline)
  #4 6/2/16 9:18 AM
here's Chase and family in victory lane at Tri-State in April 2016...

13 Likes: agar, davidm, DirtHawk92, hhiester, i love dirt track racing, jim goerge, mpvintage54, pushinthecushin, racegal, ronmil, tirespinner, turn4, WinglessLovers
racegal (Offline)
  #5 6/2/16 9:50 AM
Originally Posted by tamale wagon:
here's Chase and family in victory lane at Tri-State in April 2016...

Very cute!!

DD FAN-atic!! Susan St. Catherine
God bless America and our troops
5 Likes: i love dirt track racing, jim goerge, pushinthecushin, ronmil, tirespinner
Post Reply